CONCURS: Împreună facem lumea mai frumoasă! – Calendis @Beauty Forum

concurs calendis la beauty forum

Nu puteam lipsi de la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate frumuseții din Transilvania: Beauty Forum Cluj 2016. Calendis se alătură anul acesta celei mai așteptate platforme de expoziție și networking din industria beauty și pregătește o campanie dedicată atât publicului larg prezent la eveniment cât și tinerilor profesioniști. 

Ca în fiecare an, Beauty Forum reunește un număr mare de expozanți care vin să împărtășească vizitatorilor ultimele trenduri în materie de produse, tehnici și aparatură profesională dar și ultimele inovații și tehnologii din lumea frumuseții.

Dorim să oferim momente de răsfăț celor care sărbătoresc frumusețea în fiecare zi dar și un sprijin celor aflați la început de drum în dorința de a deveni profesioniști ai frumuseții. Calendis se alătură pentru prima oară acestui eveniment și pregătește multe surprize vizitatorilor.

calendis la beauty forum

Ne bucurăm de frumusețe în toate formele ei. Așadar, pe lângă standul la care vă așteptăm să aflați mai multe despre inovația Calendis și modul în care puteți beneficia de avantajele pe care aceasta le oferă atât profesioniștilor cât și clienților, ne dorim să sărbătorim frumusețea împreună.

Ne-am propus să surprindem momentele frumoase din cadrul evenimentului punând la dispoziția participanților un Photobooth special amenajat. Sunteți așteptați să vă fotografiați alături de prieteni și să plecați de la acest eveniment cu zâmbetul pe buze și o amintire frumoasă, pentru că fotografiile sunt listate pe loc.

Dar asta nu e tot! Calendis vine la Beauty Forum cu două TOMBOLE speciale dedicate iubitorilor de frumos. Campania se va desfășura astfel:

  • Etapa 1 –  Înscrierea:

Participanții se pot înscrie pe durata întregului eveniment la oricare dintre secțiunile concursului Clients sau Professionals prin completarea talonului detașabil de pe pliantele promoționale Calendis cu numele și adresele de Email iar acestea vor fi introduse într-una din urnele de participare.

  • Etapa 2 – Tragerea la sorți:

În data de 14 Martie va avea loc tragerea la sorți prin care vor fi desemnați câștigătorii celor două categorii ale concursului. Aceștia vor fi anunțați pe pagina de oficială de Facebook Calendis.

  • Etapa 3 – Premierea:

Premianții vor fi contactați pentru a intra în posesia premiilor câștigate. Acestea sunt oferite de două dintre saloanele de top din Cluj-Napoca: Nail Art Professionals Studio și Catwalk by Ramona Mîndru.

nail art professionals calendis

Încă nu v-am spus care sunt premiile puse la bătaie? Partea bună abia acum începe!

La categoria Clients, Nail Art Professionals Studio și Catwalk by Ramona Mîndru te răsfață pe tine și prietena ta cu vouchere de reducere. Bucurați-vă împreună de:

  • 50% Reducere la vopsea pentru schimbare de look @Catwalk by Ramona Mîndru

Sau

  • 35% Reducere la servicii de îngrijire și cosmetizare a unghiilor @Nail Art Professional Studio

Câștigătorii desemnați în urma extragerii la categoria Professionals se bucură de premiile oferite de Nail Art Professional Studio care te ajută pe tine și prietena ta să deveniști specialiști în frumusețe cu reduceri la cursurile de specializare și produsele profesionale NAP. Bucurați-vă împreună de:

  • 25% Reducere la cursurile de formare profesională în cadrul academiei Nail Art Professionals

Sau

  • 15% Reducere la produsele profesionale NAP

În luna martie, sărbătorește frumusețea alături de Calendis, Nail Art Professional Studio și Catwalk by Ramona Mîndru la unul dintre cele mai așteptate evenimente din industria frumuseții: Beauty Forum CLUJ 2016!

By | 2017-06-14T17:39:08+03:00 februarie 22nd, 2016|Concurs|0 Comments
UA-48482636-5