close img

FAQ

Ce este Calendis?

Calendis este o platformă dedicată afacerilor care funcționează în regim de programări și care permite utilizatorilor să realizeze programări online la business-urile înregistrate. Programarea efectuată este sincronizată în calendarul business-ului în limita disponibilității acestuia. La fiecare programare, utilizatorii primesc un SMS sau E-mail de notificare cu datele programării efectuate, astfel că nu mai e e nevoie de confirmarea telefonică a programării. Programările pot fi realizate în doar câțiva pași prin intermediul contului de client Calendis.

Cum îmi creez un cont pe Calendis?

Este simplu! Accesezi www.calendis.ro iar pe pagina principal vei găsi un buton numit ” Creare Cont”. La un click distanță se regăseşte un mic formular în care trebuie să completezi niște date simple și o adresă de e-mail validă pentru folosirea acestei platforme. După apăsarea butonului, vei primi pe e-mailul tău o confirmare că ai reușit să te înscrii. În cazul în care nu-l găseşti în Inbox, te rog verifică şi folderul Spam.

Care sunt avantajele de a avea un cont Calendis?

Unul dintre principalele avantaje de a avea un cont Calendis este faptul că îți poți face programări online la serviciul dorit de oriunde și în orice moment al zilei fără a mai fi nevoit să pierzi timpul la telefon pentru a te programa în timpul orarului de funcționare al business-ului la care dorești să apelezi pentru un anumit serviciu. De asemenea, deținerea unui cont Calendis te scapă și de grija de uita sau a rata o programare, pentru că primești notificări prin SMS și E-mail care îți reamintesc întotdeauna de programările făcute cu toate datele de care ai nevoie: oră, locație și serviciul dorit. Un cont Calendis te ajută și să fi în permanență informat cu privire la ofertele speciale sau discount-urile oferite de business-urile listate în Calendis dar și să fi la curent cu noutățile legate de domeniile care te interesează: frumusețe, sănătate, sport sau altele.

Unde mă pot programa online prin Calendis?

Prin Calendis te poți programa online la oricare dintre business-urile existente în platformă din orașul tău - de la cabinete medicale sau stomatologice, până la saloane de manichiură, coafură sau make-up, săli de fitness și centre de agrement sau chiar la veterinar, atunci când animalul tău de companie are nevoie de un consult medical.

Cum îmi fac o programare pe Calendis?

Pentru a-ți face o programare pe Calendis trebuie să ai un cont de client valid sau să îți creezi unul. Următorul pas este căutarea serviciului dorit de la unul dintre business-urile existente în platforma Calendis. Această căutare poate fi realizată în funcție de domeniu, categorie, business sau specialist. După afișarea rezultatelor căutării și selectarea serviciului dorit, vei putea efectua o programare în calendarul business-ului în funcție de disponibilitatea acestuia. După finalizarea programării, vei primi confirmare din partea business-ului și o notificare prin SMS/E-mail care conține datele programării realizate.

Cum aflu dacă programarea a fost realizată cu succes?

După salvarea programării online în platforma Calendis și confirmarea acesteia de către business-ul al cărui serviciu îl soliciți, vei fi notificat automat în contul tău dacă programarea a fost efectuată cu succes și vei primi și o alertă prin SMS/E-mail care conține datele programării realizate.

Mă pot programa la mai multe servicii?

Desigur! Prin Calendis te poți programa la mai multe servicii, fie aparținând aceluiași business, fie de la business-uri diferite. Nu vei putea însă selecta mai multe servicii în cadrul aceleiași programări. Pentru fiecare serviciu de care dorești să beneficiezi va trebui să realizezi o câte o programare dedicată.

Primesc notificare/alertă cu datele programării?

Da! De fiecare data când îți faci o programare online prin Calendis, primești o notificare prin SMS și E-mail care conține toate datele de care ai nevoie pentru a onora programarea realizată: data și ora programării, locația la care trebuie să te prezinți, serviciul de care dorești să beneficiezi și specialistul pe care l-ai ales.

Pot să anulez o programare deja confirmată?

Anularea unei programări care a fost deja confirmată din partea business-ului nu poate fi anulată din platforma Calendis, ci doar contactând direct business-ul respectiv. Calendis încurajează respectarea timpului specialiștilor la care apelezi și îți recomandă să anunți business-ul cu privire la anularea unei programări efectuate online prin Calendis atunci când nu o poți onora.

Când îmi pot face o programare online?

Oricând! Acesta este unul dintre cele mai mari avantaje ale platformei Calendis. Îți poți face o programare online în orice moment al zilei fără să-ți mai faci griji că nu vei reuși să suni timpul programului de funcționare al business-ului.

Îmi pot face o programare fără a avea un cont?

Pentru a beneficia de serviciile Calendis, implicit realizarea unei programări online, trebuie să îți creezi un cont pe platforma Calendis. Există totuși posibilitatea ca un alt utilizator al platformei cu cont activ să realizeze o programare pentru tine.

Mă pot programa și de pe telefonul mobil?

Aplicația pentru clienți Calendis este momentan disponibilă doar în varianta pentru desktop dar în curând te vei putea programa la cele mai bune servicii din platformă direct de pe telefonul mobil prin instalarea aplicației.

Dacă nu găsesc un business/specialist, pot să îl recomand pentru a fi înscris?

Desigur! Atunci când realizezi o căutare pentru un business sau specialist care nu se află în platforma Calendis, ai posibilitatea de a recomanda înscrierea acestuia în platformă iar noi vom face tot posibilul pentru a-l convinge că prin Calendis poate răspunde mai ușor solicitărilor din partea clienților.

Cine îmi poate vedea datele personale sau datele programării realizate?

Datele înscrise în platforma Calendis sunt folosite exclusiv în conformitate cu Termenii și Condițiile expuse. Calendis oferă datele tale personale și ale programării tale doar business-urilor și specialiștilor la care ai ales să te programezi online prin această platformă.

Folosirea platformei este gratuită?

Da! Sistemul de programări online poate fi folosit de orice deținător de cont Calendis iar pentru crearea contului sau efectuarea programărilor nu este percepută nici un fel de taxă. Plata serviciilor pentru care a fost realizată programarea se face direct la locația business-ului.

Cookie-urile ne ajută să vă oferim servicii de calitate. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.