close img

Termeni și condiții

Înainte de a naviga pe acest website și de a folosi serviciile platformei Calendis Client, prezentate în acest website, te rugăm să ne acorzi câteva minute pentru a citi cu atenție următoarele enunțuri care se aplică întregului conținut de pe acest website și tuturor serviciilor oferite de Calendis.
Definiţii: termeni folosiţi

Aceste condiţii generale de utilizare sunt valabile pentru toate interacțiunile și relațiile dintre calendis.ro şi utilizatorii săi. Termenii „Site”, „Platformă”, „Website”, „Furnizor”, reprezintă site-ul calendis.ro şi administratorii săi. Termenul „Utilizator”, „Beneficiar” reprezintă toate persoanele fizice şi/sau juridice care accesează şi/sau folosesc site-ul business.calendis.ro. Termenul „Termeni şi condiţii” este folosit pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea termenilor şi condiţiilor

Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii şi Condiţiile expuse aici. Folosirea Site-ului presupune acceptarea în totalitate a Termenilor şi Condiţiilor.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii şi Condițiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta în orice moment. În cazul în care nu este de acord cu condițiile impuse, utilizatorului i se va restricționa accesul la platformă.

Ne preocupăm de confidențialitatea și de siguranța minorilor pe internet, motiv pentru care site-ul nostru se adresează exclusiv persoanelor care au împlinit cel puțin vârsta de 18 ani.

Nu colectăm cu bună știință datele personale ale minorilor.

Descrierea și scopul site-ului

calendis.ro este un site prin intermediul căruia utilizatorii autentificați se pot programa online la diferite servicii, oferind clienților săi:

Un cont personal - prin intermediul căruia se pot programa online și pot vedea programările lor viitoare sau trecute.

Un portal - în care sunt listate businessuri care folosesc platforma de programări Calendis Business și care vor să le ofere clienților posibilitatea de a se programa online prin calendis.ro. Businessurile au afișate locația, orarul, datele de contact, serviciile pe care le oferă, prețurile, intervalele orare disponibile per serviciu și, în unele cazuri, inclusiv specialiștii care prestează respectivele servicii.

Notificări prin e-mail și/sau SMS, în funcție de opțiunea de notificare a businessului, care vor fi primite odată cu fiecare programare realizată prin intermediul platformei.

Posibilitatea de a recomanda un business - dacă doresc să se programeze online la o afacere ce nu se regăsește în portalul calendis.ro, utilizatorii au opțiunea de a ne recomanda un business, iar Calendis își asumă responsabilitatea de a-i contacta și de a le prezenta oferta Calendis Business.

Protecția datelor cu caracter personal

Site-ul asigură protecția datelor cu caracter personal prelucrate în calitate de operator sau în calitate de persoană împuternicită de operator, conform prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 și Politicii de confidențialitate postată pe site, care face parte integrantă din prezentele Termeni și Condiții.

Site-ul prelucrează datele cu caracter personal încărcate pe platformă de către utilizatori în interesul legitim al prestării în favoarea utilizatorilor a serviciilor oferite de platforma Calendis, conform opțiunii acestora exprimată prin crearea unui cont pe site. Pentru alte scopuri (campanii de marketing, s.a.), va fi solicitat consimțământul utilizatorilor, în cazurile și condițiile impuse de Regulament.

Site-ul nu își asumă răspunderea pentru datele cu caracter personal introduse în câmpuri greșite de către utilizatori, întemeindu-se pe prezumția că datele încărcate în câmpuri sunt cele corespunzătoare respectivelor câmpuri.

Dreptul de autor

Informaţiile publicate pe Calendis.ro, cu excepția datelor cu caracter personal, aparţin Site-ului. Aceste informaţii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris al reprezentantului legal al Pearl Ventures, care administrează Site-ul. Nerespectarea acestor condiţii se pedepseşte conform legii în vigoare, inclusiv prin plata de daune-interese.

Norme de utilizare

Utilizatorul este singurul răspunzător de informațiile pe care le introduce în platformă și de consecințele faptului că acestea sunt partajate cu business-urile la care își fac programare.

Limitarea răspunderii

În niciun caz Site-ul şi administratorul său nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive sau de consecinţă ce rezultă din:

i) erori, greșeli sau lipsă de acuratețe ale conţinutului;

ii) vătămare corporală sau a proprietății, de orice natură, rezultând din accesul tău la Site-ul și serviciile noastre;

iii) nerespectarea de către Utilizatorii calendis.ro a prevederilor Regulamentului General privind Protecția Datelor, în ceea ce privește colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal ale clienților lor;

iv) pierdere sau daună, de orice fel, apărută ca rezultat al folosirii oricărui conținut postat, transmis prin e-mail sau oricum altfel făcut disponibil prin Site.

De asemenea, calendis.ro conține legături externe către alte website-uri, ale partenerilor sau clienților. partajarea datelor cu terți va fi făcută cu respectarea Regulamentului General privind Datele, așa cum sunt menționate și în Politica de Confidențialitate.

Clauză privind competenţa judecătorească

Pentru orice conflict părţile vor uza de toate posibilităţile de conciliere amiabilă, urmând îndeaproape reglementările în vigoare, iar în caz de agravare a conflictului şi neajungerea la o rezolvare pe această cale, părţile vor apela la instanţele judecătoreşti competente.

Încheierea acordului

Site-ul îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Este responsabilitatea utilizatorului de a verifica periodic conţinutul acestor Termeni şi condiţii. De asemenea, Site-ul îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condiţiile menţionate mai sus. Administratorul își rezervă dreptul de a dispune unilateral încetarea furnizării serviciilor sale, în orice moment, cu o notificare prealabilă a utilizatorilor prin e-mail cu 30 de zile înainte.

Reguli și condiții de utilizare ale platformei de programări Calendis

Folosește platforma de programări Calendis.ro pentru a-ți gestiona programările ținând cont de următoarele:

Un singur cont
Un utilizator poate crea un singur cont pentru o persoană pe Calendis.ro cu scopul gestionării propriilor programări la servicii din categorii diverse existente pe platforma Business.calendis.ro.

Preț
Accesul, folosirea și serviciile calendis.ro (notificări și e-mailuri) sunt gratuite pentru toți utilizatorii săi. Tipurile de notificări SMS cu privire la o anumită programare sunt stabilite de către businessul la care s-a facut programarea, costurile aferente fiind suportate de către business.

Feedback
Echipa Calendis oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a trimite sugestii, comentarii și întrebări. Orice informație trimisă prin intermediul formularelor de contact este folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al utilizatorilor.

Notă: Nerespectarea Termenilor şi Condiţiilor se pedepseşte prin blocarea accesului pe calendis.ro.

Administrator site
S.C. Pearl Ventures S.R.L, CIF 33650085 J12/2871/2014 Str. Moților 84, Cluj-Napoca, Cluj, România

În cazul în care ai nevoie de mai multe informaţii şi ele nu se regăsesc pe această pagină, contactează-ne la: legal@calendis.ro

Cookie-urile ne ajută să vă oferim servicii de calitate. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.